<h2>Κρασιά</h2><p>Στην κάβα μας που βρίσκεται στον Βόλο, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία γκάμα κρασιών τα οποία και διαθέτουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kava-liappis.com/more2.php?l=el&id=2680' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τσίπουρο</h2><p>Σε εμάς θα βρείτε παλαιωμένο τσίπουρο ΚΑΡΔΑΣΗ, τσίπουρο Τυρνάβου, Αποστολάκη, Τοκαλή και από ούζο Πλωμάρι και Μινι κ.α.. Ακόμα, σε εμάς θα βρείτε και  χύμα τσίπουρο...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kava-liappis.com/more2.php?l=el&id=2681' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αλκοολούχα</h2><p>Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αλκοολούχα ποτά όπως, ουίσκι, βότκα, κονιάκ, τεκίλα, ρούμι, λικέρ κ.α. προϊόντα σε μοναδικές τιμές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kava-liappis.com/more2.php?l=el&id=2682' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Μπύρες
 

Μπύρες
Κάβα Λιάππης Βόλος

 

Στην κάβα μας που βρίσκεται στον Βόλο, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία γκάμα σε μπύρες οι τις οποίες τις διαθέτουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. 
 
Σε εμάς θα βρείτε Ελληνικές μπύρες όπως πλάστιγγα, volcan, zythos vap αλλά και amstel, fix, mythos καθώς και corona extra, sol και άλλες πολλές μπύρες που θα σας ξεδιψάσουν. 
 
Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται για χονδρική αλλά και λιανική πώληση καθώς επίσης αναλαμβάνουμε και ΔΩΡΕΑΝ διανομή κατ' οίκον.
 
Δείτε ενδεικτικά κάποιες απο τις μπύρες που μπορείτε να βρείτε στην κάβα μας στο Βόλο
 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ
Γιάννη Δήμου 170, Βόλος / Μαγνησίας
Τηλ: 2421044054 Κιν: 6944699853